Het kan voor komen dat een medewerker een melding heeft aangemaakt, maar dat bijvoorbeeld de toegewezen medewerker achteraf moet worden aangepast. Dit kan eenvoudig worden aangepast door de desbetreffende melding op te zoeken en de aanpassingen door te voeren. Dit artikel gaat er vanuit, dat de gebruiker het recht heeft om deze wijziging door te voeren. Zoek een specifieke melding in het dashboard op en volg onderstaande stappen om de medewerker te wijzigen.

Werkwijze vanaf de knop MeldingenĀ in het bovenmenu van het dashboard

1. Zoek de melding op waarvan het type moet worden gewijzigd (maak hierbij eventueel gebruik van het filterveld Type, om op een specifieke soort melding te filteren)
2. Klik op de betreffende melding om deze te openen
3. Kies voor de bewerkknop, de oranje pen, rechts bovenin om wijzigen in deze melding aan te brengen

4. Kies bij Toewijzen aan voor de juiste medewerker

5. Sla de gewijzigde melding op onderaan op Opslaan te klikken