Het kan voorkomen dat een medewerker een melding heeft aangemaakt, maar dat bijvoorbeeld de toegewezen medewerker achteraf moet worden aangepast. Dit kan eenvoudig worden aangepast door de desbetreffende melding op te zoeken en de aanpassingen door te voeren.
(Dit artikel gaat er vanuit, dat de gebruiker het recht heeft om deze wijziging door te voeren)

Zoek een specifieke melding in de app op en volg onderstaande stappen om de medewerker te wijzigen.

Werkwijze vanaf de knop Meldingen op de beginpagina van de app

1. Zoek gebruikmakend van het veld met het vergrootglas de melding op waaraan de toegewezen medewerker moet worden gewijzigd (maak hierbij eventueel gebruik van het filterveld Type, om op een specifieke soort melding te filteren)
  2. Klik op de opgezochte melding om deze te openen
  3. Tik op het veld onder Toegewezen aan om een medewerker aan deze melding toe te wijzen
  4. Kies voor de nieuwe of juiste medewerker (bevestig de keuze in iOS door op het blauwe Done te tikken)
  5. Sla de gewijzigde melding op door rechts bovenaan de Diskette aan te tikken en klik Ja om deze direct te verzenden.