In de dagelijkse operatie worden door de medewerkers allerhande formulieren ingevuld. Denk hierbij aan schadeformulieren, formulieren voor het in dienst nemen van personeel of bezoekrapporten. Een formulier wordt na het invullen opgeslagen in het dashboard. Wanneer het formulier in het dashboard staat, kan er een e-mailnotificatie worden verstuurd naar de klant. Voorwaarde is wel dat de klant een (inzage)account heeft binnen LEVIY. Dit kan door de interne applicatiebeheerder worden ingesteld via de volgende stappen:

1. Kies in het bovenmenu voor Beheer

2. Kies voor Gebruikers

3. Selecteer de gebruiker die een notificatie moet ontvangen

4. Selecteer onder Notificaties de verschillende notificaties aan die deze gebruiker mag ontvangen. Dit wordt direct opgeslagen