Het kan voor komen dat een medewerker een melding heeft aangemaakt, maar dat bijvoorbeeld het type achteraf moet worden aangepast. Dit kan eenvoudig worden aangepast door de desbetreffende melding op te zoeken en de aanpassingen door te voeren. Dit artikel gaat er vanuit, dat de gebruiker het recht heeft om deze wijziging door te voeren en dat dat er sprake is van het gebruik van meerdere typen meldingen.

Zoek een specifieke melding in de app op en volg onderstaande stappen om het type te wijzigen.

Werkwijze vanaf de knop MeldingenĀ op de beginpagina van de app

1. Zoek gebruikmakend van het veld met het vergrootglas de melding op waaraan het type moet worden gewijzigd (maak hierbij eventueel gebruik van het filterveld Type, om op een specifieke soort melding te filteren)
2. Klik op de opgezochte melding om deze te openen
3. Tik op het veld onder Type om de andere meldingstypen te tonen die in gebruik zijn

4. Kies het nieuwe type (bevestig de keuze in iOS door op het blauwe Done te tikken)

5. Sla de gewijzigde melding op door rechts bovenaan de DisketteĀ aan te tikken