Het koppelen van een Actie aan een melding in de app kan direct bij het aanmaken van die melding, of achteraf door de melding op te zoeken. Bij het aanmaken of openen van een bestaande melding, is bovenin het scherm naast de blauw gemarkeerde knop Melding een grijze balk zichtbaar, waarin Acties staat. Om een specifieke melding op te zoeken in de app, kan deze via de rode knop Meldingen vanuit het beginscherm in de app worden terug gevonden.

Zoek een specifieke melding in de app op en volg onderstaande stappen om een Actie aan deze melding toe te voegen.

Werkwijze vanaf de knop Meldingen op de beginpagina van de app

1. Zoek gebruikmakend van het veld met het vergrootglas de melding op waaraan de Actie moet worden toegevoegd (maak hierbij eventueel gebruik van het filterveld Type, om op een specifieke soort melding te filteren)
  2. Klik op de opgezochte melding om deze te openen
  3. Tik op het woord Acties om het acties scherm te tonen
  4. Voeg via de groene balk Actie Toevoegen een nieuwe actie toe
  5. Geef de actie een korte, duidelijke Titel
  6. Voeg optioneel een Omschrijving aan de actie toe
  7. Voeg een nieuwe foto aan de melding toe door de blauwe knop Maken of kies een foto uit de device bibliotheek door voor Filmrol te kiezen *
  8. Sla de actie op met het witte vinkje aan de rechter bovenkant van het scherm
  9. Sla de melding op door de witte diskette aan te tikken.

* Er kunnen tot 4 foto's aan een nieuwe melding worden toegevoegd.