Door het documentbeheer in LEVIY onder te brengen, beschikken alle gebruikers op elk moment en elke locatie over de meest recente documentatie. Er kan eenvoudig ingesteld worden welke typen documenten er voor gebruikers zichtbaar moeten zijn, op basis van de rol van de gebruiker. In dit artikel meer over hoe een document toegevoegd wordt.

1. Kies in het menu voor Beheer en vervolgens Documenten
  2. Klik rechtsboven op het groene icoon met de plus voor Toevoegen
  3. Het scherm voor het toevoegen van een document wordt zichtbaar
  4. Klik bij Document op Selecteren
  5. Kies het document dat toegevoegd moet worden in LEVIY
  6. Voer bij Titel de naam van het document in. Let op! Onder deze naam wordt het document zichtbaar in LEVIY
  7. Voer bij Omschrijving een uitgebreidere omschrijving in waardoor het voor het documentbeheer altijd duidelijk is welk document het betreft
  8. Kies bij Type onder welk type document dit valt. Let op! Hou er rekening mee dat aan dit document type rollen gekoppeld zitten waardoor dit document zichtbaar wordt
  9. Noteer bij Versie het versienummer
  10. Noteer bij Vervaldatum als geheugensteun de datum waarop dit document vervalt
  11. Stel beschikbaarheid van het document in. Let op! De beschikbaarheid bepaald op welke locatie het document zichtbaar wordt.