Bij de configuratie van LEVIY geven we per taak en per kamertype op wat de normtijd is voor de schoonmaak.

Het schoonmaken van een suite waar de gast is uitgecheckt duurt langer dan een gast die nog een nacht blijft op een standaard kamer.

In LEVIY leggen we de verschillende taken vast onder Taak definities en deze worden vervolgens gekoppeld onder de Unit categorieën.

Het is nu mogelijk om de reële schoonmaaktijden te vergelijken met de normtijden die gehanteerd worden.

1. Navigeer naar het object waarvan de schoonmaaktijden vergeleken moeten worden
  2. Selecteer in het linkermenu Housekeeping statistieken
  3. Selecteer in de eerste dropdown Rapportage Schoonmaaktijd overzicht per week
  4. Selecteer de datum de week waarvan je het overzicht wilt opvragen
  5. Klik op bevestigen om de rapportage op te vragen
  6. In het overzicht is nu een vergelijking te zien van normtijd vs gemiddelde tijd onderverdeeld per taak en unit categorie (kamertype)