Het komt voor dat schoonmaaktaken aangepast moeten worden.

Deze taken worden door het reserveringssysteem naar LEVIY gestuurd op basis van de beschikbare gegevens.

Maar stel dat een gast eerder vertrekt dan gepland, dan moet de uit te voeren taak op een kamer aangepast worden.

Andersom geldt hetzelfde voor een gast die zou vertrekken maar zijn verblijf verlengt.

1. Navigeer in het dashboard naar de units-pagina, dit kan op verschillende manieren:
    1. Vanuit de overzichtspagina door rechtsboven op de oranje knop units te klikken
    2. Door eerst naar het object te navigeren en vervolgens in het linkermenu op units te klikken
  2. Selecteer de unit (kamer) waarvan je de schoonmaaktaak wilt wijzigen, de regel wordt geel
  3. Scroll de pagina naar boven en selecteer de blauwe knop Acties. Kies voor Status wijzigen
  4. Een popup scherm verschijnt waarin je de status van de unit (kamer) kunt wijzigen. Kies in dit geval voor de derde optie taak en selecteer door middel van de dropdown de taak die uitgevoerd moet worden.
  5. Klik vervolgens op opslaan en de taak is gewijzigd
  6. Dit is te controleren door op de unit-pagina te kijken of de juiste taak nu achter de unit staat.