In de dagelijkse operatie worden er gegevens verstuurt middels de LEVIY App. Bij LEVIY is het mogelijk dat de gebruikers een notificatie per e-mail ontvangen wanneer er gegevens verstuurt zijn. Op deze manier worden de betreffende personen geattendeerd op de nieuwe gegevens.
In de e-mail staat een link welke de gebruiker direct naar de juiste gegevens in het dashboard verwijst.
Echter ontvangt de gebruiker, die de gegevens verstuurd heeft, zelf geen notificatie per e-mail. Deze notificaties wordt enkel naar de collega's verstuurd die ook toegang hebben tot dit pand. Zij ontvangen enkel de notificaties van hun collega's op hetzelfde pand.