Het kan voorkomen dat de gebruiker het Dashboard liever in een andere taal weergegeven ziet worden. LEVIY biedt de keuze tussen vijf talen, namelijk Nederlands, Engels, Frans, Duits en Portugees (BR). Wanneer de gebruiker de weergegeven taal wilt wijzigen kan dit via het dashboard.

1. Open het LEVIY Dashboard

2. Klik rechts bovenin op de Wereldbol Icoon

3. Een uitklapmenu met de vijf verschillende talen wordt weergegeven

4. Kies voor de nieuwe taal waarin het dashboard weergegeven moet worden

Wanneer er voor een taal gekozen is, geeft het Dashboard direct alles in de geselecteerde taal weer.