Wanneer er een nieuw account gecreëerd wordt, kan er gekozen worden om de gebruiker een activatielink te versturen. Op deze manier kan de gebruiker zelf zijn/haar account activeren. Er wordt dan een e-mail naar het ingevoerde e-mailadres verstuurd. De volgende stappen kunnen uitgevoerd worden om het account te creëren.

1. Open de e-mail van LEVIY met het onderwerp Activeer uw account

2. Klik op de hyperlink Deze link, waarna er doorgelinkt wordt naar het LEVIY Dashboard

3. Het e-mailadres staat lichtgrijs weergegeven. Dit staat op deze manier weergegeven omdat het e-mailadres al vastgesteld is

4. Voer het Wachtwoord in

5. Voer het veld Herhaal wachtwoord in

6. Klik na het invoeren van de wachtwoorden op Verzenden

Nadat bovenstaande stappen zijn doorlopen is het account geactiveerd en kan er met LEVIY gewerkt worden door de gebruiker.

LET OP! De activatielink beschikt altijd over een verloopdatum. De link verloopt standaard na 2 dagen uit veiligheidsoverwegingen.