Het kan voorkomen dat er een wachtwoord aangemaakt is door LEVIY of door de applicatiebeheerder die lastig te onthouden is. Tevens kan het voorkomen dat het wachtwoord door de gebruiker vergeten is, waardoor er niet ingelogd kan worden. Als het wachtwoord gewijzigd wilt worden kan dit gedaan worden via het Dashboard.

1. Open het LEVIY Dashboard

2. Klik op Problemen met inloggen

3. Voer het e-mailadres in waar de herstellink naar toe gestuurd moet worden. Dit is tevens de gebruikersnaam

4. Via de herstellink, die naar het e-mailadres wordt gestuurd, kan het wachtwoord aangepast worden

Wanneer er al is ingelogd, maar het wachtwoord moet wel gewijzigd worden, kunnen de volgende stappen gevolgd worden

1. Klik rechts bovenin op het poppetje

2. Klik hierna op de naam van de gebruiker

3. Het overzichtsscherm van de gebruiker verschijnt

4. Klik op Wachtwoord wijzigen

5. Voer het huidige wachtwoord in

6. Voer Nieuw wachtwoord in

7. Voer Wachtwoord herhalen in

8. Klik op de knop Opslaan

Hierna is het wachtwoord gewijzigd.