Het kan voorkomen dat de gebruiker probeert in te loggen.
In deze situatie kunnen de volgende onderdelen gecontroleerd worden.

1. Zorg er voor dat het laptop of pc over een bekabelde, Wifi of 4G verbinding beschikt

2. Zorg er voor dat de gebruikersnaam en het wachtwoord juist zijn gespeld/ingevoerd.
    Wellicht is er een @ of een .nl vergeten, de naam verkeerd gespeld of controleer dat het e-mailadres en/of het wachtwoord niet met een hoofdletter begint

Mocht het inloggen niet lukken, kan er op Wachtwoord vergeten? geklikt worden
Via deze weg krijg je een email om je wachtwoord te herstellen.