Het kan voorkomen dat de gebruiker probeert om de LEVIY App te synchroniseren. Deze handeling wordt uitgevoerd zodat de meest nieuwe informatie uit het dashboard kan worden opgehaald. Deze informatie wordt dan in de App zichtbaar. Het kan voorkomen dat de melding Mislukt, Geen verbinding verschijnt. De volgende zaken kunnen dan gecontroleerd worden.

1. Zorg er voor dat het apparaat over een sterke 3G, 4G of Wifi-verbinding beschikt

2. Het kan zijn dat het betreffende account aan te veel of te grote groepen gekoppeld zit. Dit kan gecontroleerd worden in het dashboard. Wanneer er te veel of te grote groepen gekoppeld zitten aan het account, is het (te) veel voor de App om deze in te laden en kan het ook langer duren voordat deze gesynchroniseerd is. Het kan mogelijk zijn dat er meerdere malen op de synchronisatieknop geklikt moet worden

3. Staan er onderdelen bij Te verzenden? Dan kan het zijn dat er wellicht iets verkeerd is gegaan bij het opslaan of versturen van deze onderdelen. Dit kan gecontroleerd worden door op het betreffende onderdeel te klikken, waarna de knoppen Bewerken en Verwijderen zichtbaar moeten worden. Staat er enkel Verwijderen? Dan is er een fout opgetreden bij het versturen naar het dashboard. Dit kan door bijvoorbeeld de bijlages (foto's) komen. De enige optie is dat om het onderdeel te verwijderen middels de knop Verwijderen. Vervolgens moet de synchronisatie weer naar behoren werken

LET OP! Wanneer er controles bij Te verzenden of Tussentijds opgeslagen staan, mag er nooit op de knop Uitloggen geklikt worden. Wanneer er op deze knop geklikt wordt, zijn de opgeslagen controles verwijderd.