LEVIY werkt aan een continue verbetering van haar software. Dit betekend dat er regelmatig een update van de App in de Apple Store of de Google Play Store klaar staat om gedownload te worden. Het versienummer kan gecontroleerd worden via de App.

1. Open de LEVIY App op het apparaat

2. Klik op het Informatie-icoon Icoon  rechts bovenin

3. In het scherm dat verschijnt staat in de onderste regel het versienummer van de App beschreven

Klik hier voor het overzicht om te bekijken wat de meest recente versie van de App is.