Het kan voorkomen dat de melding Mislukt, Geen verbinding verschijnt nadat er op synchroniserren is geklikt. De volgende zaken kunnen dan gecontroleerd worden.


  1. Zorg er voor dat het apparaat over een sterke 3G, 4G of Wifi-verbinding beschikt.

  2. Het kan zijn dat het betreffende account aan te veel of te grote groepen gekoppeld zit. Dit kan gecontroleerd worden in het dashboard. Wanneer er te veel of te grote groepen gekoppeld zitten aan het account, is het (te) veel voor de App om deze in te laden en kan het ook langer duren voordat deze gesynchroniseerd is. Het kan mogelijk zijn dat er meerdere malen op de synchronisatieknop geklikt moet worden

  3. Staan er onderdelen bij Te verzenden? Dan kan het zijn dat er wellicht iets verkeerd is gegaan bij het opslaan of versturen van deze onderdelen. Dit kan gecontroleerd worden door op het betreffende onderdeel te klikken, waarna de knoppen Bewerken en Verwijderen zichtbaar moeten worden. Staat er enkel Verwijderen? Dan is er een fout opgetreden bij het versturen naar het dashboard. Dit kan door bijvoorbeeld de bijlages (foto's) komen. De enige optie is om het onderdeel te verwijderen middels de knop Verwijderen. Vervolgens moet de synchronisatie weer naar behoren werken.

  4. Wanneer beide knoppen Bewerken en Verwijderen zichtbaar zijn kan het een oplossing zijn om de mobiele data of Wifi op het apparaat uit te zetten. Dit zorgt er voor dat de synchronisatie even stopt. Hierna kan de mobiele data of Wifi weer aangezet worden.
    Vervolgens kan er in de LEVIY app op Instellingen geklikt worden, waarna er op Geheugen wissen geklikt kan worden. Hierna zou de synchronisatie weer moeten werken.


Mocht het zijn dat na deze oplossingen de synchronisatie nog steeds niet lukt, kan er contact opgenomen worden met de LEVIY Support Desk.


LET OP! 
Wanneer er gegevens bij Te verzenden of Tussentijds opgeslagen staan, mag er nooit op de knop Uitloggen geklikt worden. De opgeslagen items worden hierdoor verwijderd.