Het kan voorkomen dat er een wachtwoord aangemaakt is door LEVIY of door de applicatiebeheerder die lastig te onthouden is. Tevens kan het voorkomen dat het wachtwoord door de gebruiker vergeten is, waardoor er niet ingelogd kan worden. Als het wachtwoord gewijzigd wilt worden kan dit gedaan worden via de App.

1. Open de LEVIY App op het apparaat

2. Klik op Forgot Password

3. Voer het e-mailadres in waar de herstellink naar toe gestuurd moet worden. Dit is tevens de gebruikersnaam

4. Via de herstellink, die naar het e-mailadres wordt gestuurd, kan het wachtwoord aangepast worden

Wanneer er al op het apparaat is ingelogd, maar het wachtwoord moet wel gewijzigd worden, kunnen de volgende stappen gevolgd worden

1. Klik op Instellingen

2. Klik hierna op Uitloggen

3. Het inlogscherm verschijnt hierna

4. Klik op Forgot Password

5. Voer het e-mailadres in waar de herstellink naar toe gestuurd moet worden. Dit is tevens de gebruikersnaam

6. Via de herstellink kan het wachtwoord aangepast worden