Het kan voorkomen dat het wachtwoord is aangemaakt door LEVIY of applicatiebeheerder die lastig te onthouden is. Tevens kan het voorkomen dat je het wachtwoord niet meer weet, waardoor je niet meer kan inloggen.
Als je het wachtwoord wil wijzigen via de App, kan je het volgende doen.

1. Open de LEVIY App op het device
  2. Klik op Forgot Password?
  3. Voer het e-mailadres in waar de herstellink naar toe gestuurd moet worden. Dit is tevens de gebruikersnaam
  4. Via de herstellink, die naar het e-mailadres wordt gestuurd, kan er een nieuw wachtwoord aangemaakt worden.

Wanneer er al op het device is ingelogd, maar je wil het wachtwoord wijzigen, kun je de volgende stappen volgen;

1. Klik op Instellingen
  2. Klik hierna op Uitloggen. Je bent nu op het inlogscherm.
  3. Klik op Forgot Password?
  4. Voer het e-mailadres in waar de herstellink naar toe gestuurd moet worden. Dit is tevens de gebruikersnaam
  5. Via de herstellink, die naar het e-mailadres wordt gestuurd, kan er een nieuw wachtwoord aangemaakt worden.