Het kan voorkomen dat de gebruiker uitgelogd heeft op het apparaat. In deze situatie moet er opnieuw worden ingelogd. Wanneer het niet lukt om in te loggen, verschijnt er de melding Sign in failed! Try again (later) or contact us.
De volgende onderdelen kunnen gecontroleerd worden wanneer het inloggen mislukt.

1. Zorg er voor dat het apparaat over een sterke 3G, 4G of Wifi-verbinding beschikt
  2. Zorg er voor dat de gebruikersnaam en het wachtwoord juist zijn gespeld/ingevoerd. Wellicht is er een @ of een .nl vergeten, de naam verkeerd gespeld of controleer dat het e-mailadres en/of het wachtwoord niet met een hoofdletter begint
  3. Het kan zijn dat het betreffende account aan te veel of te grote groepen gekoppeld zit. Dit kan gecontroleerd worden in het dashboard. Wanneer er te veel of te grote groepen gekoppeld zitten aan het account, is het te veel voor de App om deze in te laden
  4. Controleer in de Google Play Store of de Apple Store of er een beschikbare update voor de LEVIY App klaar staat. Wellicht staat er nog een (te) oude versie op het apparaat. Zorg er altijd voor dat de laatste update op het apparaat geïnstalleerd staat
  5. Sluit de app af en start de app opnieuw op en probeer in te loggen.
  6. Wanneer bovenstaande opties het inloggen niet mogelijk maken, kan de App van het apparaat verwijderd worden en opnieuw geïnstalleerd worden.