In de dagelijkse operatie komt het geregeld voor dat een toegewezen kamer van de lijst van de schoonmaker moet worden verwijderd.

Als al bekend is wie deze kamer oppakt is het mogelijk via de app om direct de toegewezen schoonmaker te wijzigen.

Indien een kamer van de lijst van de schoonmaker verwijderd moet worden en onbekend is wie deze taak oppakt doen we dit via het dashboard.

1. Navigeer via het linkermenu naar Housekeeping
  2. Selecteer de schoonmaker waarvan de toegewezen kamer van de lijst verwijderd moet worden
  3. Aan de rechterkant worden de toegewezen kamers getoond, klik op het rode icoon voor verwijderen
  4. De kamer is nu verwijderd van de lijst van de schoonmaker en weer beschikbaar in Statistieken

Let op! de schoonmaker moet de app eerst synchroniseren voordat ook daar de toegewezen kamer verwijderd is